Víte, jak na první pohled poznáte kvalitní restauraci už zvenku? Pokud má na ceduli reklamu na okurkovou limonádu. Slabé podniky se s domácími limonádami nenamáhají, natož s tak podivnými, jako je okurková, rozmarýnová nebo badyánová. (Mimochodem, všechny tři už jsem ochutnala a jsou úúúžasné!)

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

2 Responses

  1. Dobrá rada! Stejně tak domácí ledový čaj – paradoxně restauraci stojí asi 3 kačky (narozdíl od přeslazeného v petce), ale málokterá ho dělá. Já ho úplně miluju. :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top